MATERIALS EXTRES

 

 

Ja tens disponibles els descarregables per complementar el diari.

 

Calendari, manualitats, idees per treballar l’expressió oral,…

 
 

CALENDARI D’ESTIU AMB RETALLABLES

Fes que no perdin la rutina de posar la data i el temps amb aquest calendari amb peces intercanviables. Mica en mica, aniran agafant més consciència temporal i reflexionant més sobre les seves emocions.

 
Descarregar aquí

 

 
 

CAPSETA PELS TRESORS

Manualitat d’estiu per a muntar una capseta dels tresors.

Necessitareu tisores, cola, colors. Els petits potser necessitaran una mica d’ajuda a l’hora de muntar-lo, per a que veieu clar com s’ha de muntar, fixeu-vos en una capseta de llumins.

 
Descarregar aquí
 
 

TEMES PER TREBALLAR L’EXPRESSIÓ ORAL

En aquest descarregable trobaràs 13 propostes per a fer xerrar de forma conscient als teus i així anar practicant l’estructura del llenguatge i ampliant vocabulari. Això els farà que a l’hora d’expressar les seves idees o hagin de fer exposicions orals vagin guanyant més seguretat en ells/elles mateixos.

 
Descarregar aquí
 
 

MANUALITAT VENTALL-FRUITA

Que exprimeixin les seves neurons i creativitat fins a convertir aquesta base de ventall en alguna fruita d’estiu: un meló, una síndria, un préssec,…

Després retalleu-lo i enganxeu-li dos pals de gelat per convertir-lo en un ventall.

Al document tens totes les instruccions.

 
Descarregar aquí
 
 

BANDEROLA ABECEDARI

Si aquest estiu heu de muntar una festa o voleu guarnir algun racó de casa amb algun missatge o paraula especial, en aquest descarregable trobareu tot l’abecedari per a que ho pugueu muntar.

 
Descarregar aquí