L’AUTORA I PRINT PAM

 
sobre mi print pam

M’apassiona crear recursos didàctics que vagin directament relacionats amb els interessos dels infants, apostant per metodologies actives i l’aprende fent.

 

Cal adaptar-se als nous temps amb materials per a nens i nenes d’avui en dia, inquiets, desperts, amb ganes de tocar i aprendre, captant la seva atenció per a que faci BOOM la motivació.

Laura Masdeu Escuin

Va anar a petar al món de l’educació quasi per casualitat en unes colònies d’estiu fa més de 10 anys i des d’aleshores no se n’ha pogut separar.

Sempre ha cregut en què una altra educació és possible i des de Print Pam dóna forma a recursos didàctics que proporcionin material de qualitat a l’educador però sempre pensant en els més petits.

Actualment compagina la feina de mestra amb el disseny de material didàctic a Print Pam.

 
 

 

EL MEU ESTIU,

UN APOSTA PER L’APRENENTATGE SIGNIFICATIU

Connectar allò que aprenem a partir de l’experiència, la vivencialitat, dota aquell contingut nou d’un món molt més ampli que si només ho llegim o ho escoltem.

D’aquesta base surt El meu Estiu, un diari d’estiu per a nens i nenes que s’han llençat a l’aventura d’escriure i llegir o dels qui volen tenir un record de les seves vacances.

El quadern proposa activitats de tota mena per a que l’experiència i les activitats del seu dia a dia esdevinguin un aprenentatge de forma conscient.

 

 

QUÈ ÉS PRINT PAM?

Print Pam va sorgir el juliol de 2016 amb la intenció de compartir material didàctic descarregable en català.

Tot i que va començar com un web de continguts descarregables generals, cada cop s’ha anat especialitzant més en el sector educatiu centrat sobretot, en la segona etapa d’Educació Infantil i Primària. Actualment, també dóna eines als educadors per a que s’animin a crear els seus propis recursos.

Des de Print Pam es potencia les activitats vivencials, manipulatives i amb clara tendència a “sense emoció no hi ha aprenentatge”

L’aposta per a que els nens i nenes siguin els autèntics protagonistes dels seus aprenentatges és la clau per a totes les activitats i recursos didàctics que l’autora comparteix des de Print Pam.

DES DE PRINT PAM HA POGUT AJUDAR A CENTENARS DE MESTRES I FAMÍLIES I ELS SEUS RECURSOS EDUCATIUS DESCARREGABLES ACUMULEN MILERS DE DESCÀRREGUES.

 

La primera edició de El meu Estiu va ser un èxit, més de 600 exemplars venuts arreu del territori de llengua catalana.

 

 

 

RESERVAR EL DIARI ARA

 

 

SOU UNA LLIRERIA?

 

Si t’agradaria comptar amb El meu Estiu a la teva llibreria, omple el formulari i t’enviarem la informació.

 

Informació per a llibreries

 

 

SOU UNA ESCOLA?

 

Voleu rebre una mostra digital del llibre per valorar-lo de cara a l’estiu? Omple el formulari.

 

Informació per a centres

 
 

 

Si tens algun dubte, posa’t en contacte a info@elmeuestiu.com o vés a la pestanya Contacta.