1. Identitat i titularitat del web

  Hola, sóc la Laura Masdeu Escuin autora de tots els continguts d’aquest portal i propietària del domini www.elmeuestiu.com. Visc a Reus(Tarragona) i pots contactar amb mi via e-mail a: info@elmeuestiu.com

 2.  Propietat intel·lectual

  Tots els continguts d’aquesta pàgina: textos, imatges, il·lustracions, gràfics, etc. estan subjectes a drets d’autor i propietat intel·lectual dels quals en sóc la propietària.
  Aquests drets no es podran transmetre sense el meu consentiment previ, explícit i per escrit.
  Tant el contingut del web com de la meva obra no es pot difondre, vendre, distribuir o utilitzar per a finalitats comercials o no comercials.

 3.  Normes d’ús

  Tots els visitants que passin per aquest web hauran de respectar la temàtica i la diàmica de la pàgina fent un ús adequat del contingut.

  Em reservo el dret d’eliminar comentaris racistes, xenòfobs, pornogràfics, d’apologia al terrorisme, que atemptin contra els drets humans, promocionals o que surtin de la dinàmica del web.

  Altrament, en cap cas em faré càrrec de les opinions que mostrin els usuaris en aquesta pàgina.

 4. Protecció de dades

  Aquest pàgina web www.elmeuestiu.com compleix amb la normativa de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reial Decret 1720/2007 del 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament del desenvolupament de la Llei Orgànica i demés normatives vigents). Si vols conèixer el tractament de les teves dades  o la política de privacitat d’aquesta web pots consultaraquí.

 5. Exclusió de responsabilitat

  En cap cas ens farem responsable dels perjudicis o danys de qualsevol mena que es puguin ocasionar per la visita d’aquesta pàgina, ja sigui per omissió o per error en els continguts, per les actuacions dels visitants o per la transmissió d’algun programa maliciós, encara que s’hagin pres les mesures per evitar-ho.

 6. Política de cookies

  Pots llegir-la al completa aquí.

 7. Modificació del contingut de l’avís legal

  Les condicions que han estan descrites poden ser modificades atesa l’evolució de la pàgina i els continguts que aquí apareixen.